6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA ONAMA VE İZİN FORMUDUR.

Tarafınızdan istenen ve tarafımızla paylaşmış olduğunuz kişisel verileriniz, iş başvurunuzun alınması ve işe yetkinliğinizin değerlendirilmesi amacıyla ve 6698 Sayılı Kanun uyarınca “veri sorumlusu” sıfatına haiz olan tarafımızca, işlenecek, kaydedilecek, aktarılacak, depolanacak, muhafaza edilecek, iş yaptığımız ve irtibatlı olduğumuz diğer tüzel veya gerçek kişilerle paylaşılacak, danışmanlarımız, işveren vekillerimiz, avukatlarımız, bağlı şirketlerimiz, çözüm ortaklarımız ile kanuni veya fiili gereklilik hallerinde paylaşılacaktır. Bu kişilerin de yapacağı işlemlerin, başvuru amacınızla sınırlı olacak şekilde yapılacağını bildiririz. 

Paylaştığınız kişisel verileriniz, ilgili mevzuatta öngörülen ve işlendiği amaç için gerekli olan süre ile sınırlı olacak şekilde muhafaza edilecektir. Tarafınızca bildirim yapılarak imha edilmesinin istenmesi halinde imha edilecektir. Bu talepleriniz ve talepleriniz doğrultusunda yapacağımız işlemler kanuni veya fiili gereklilikler nedeniyle kişisel verilerinizin aktarıldığı 3. Kişilere de bildirilecektir.

Tarafımızdan talep etmeniz halinde paylaştığınız kişisel verilerinizin: hangi yöntem ve hukuki sebep ile  toplandığını öğrenme, kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun olarak kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, kişisel verilerinizi yurt içinde ve yurt dışında kimlerle ve ne amaçla paylaştığımız hakkında bilgi talep etme, kişisel verilerinizde meydana gelmiş değişiklikleri tarafımıza bildirerek değiştirilmesini, güncellenmesini ve bunların kişisel verilerinizin aktarıldığı 3. Kişilere bildirilmesini talep etme, kişisel verilerinizdeki eksiklik veya yanlışlığın varlığı halinde bu eksikliğin tamamlanması, yanlışlığın düzeltilmesini ve bunların kişisel verilerinizin aktarıldığı 3. Kişilerle paylaşılmasını isteme, tarafımıza yükletilebilecek bir kusurun varlığı ile kişisel verilerinizin kanuna aykırı bir şekilde işlenmesi nedeniyle uğrayacağınız bir zararın varlığı halinde, bu zararın giderilmesini tarafımızdan talep etme haklarınız saklıdır.

Yukarıda anlatılanlar hakkında tereddüte yer vermeyecek şekilde bilgi sahibi olduğumu, aydınlatılmış açık rızam ile onay verdiğimi beyan eder, bildiririm.